Velux dakvensters

Velux dakvensters

Velux dakvensters brengen licht en lucht in uw woning maar zijn ook dankzij de innovatie bij Velux véél meer dan gewoon dakvlakvensters. Wij plaatsen velux dakvensters maar ook dakvensters op maat gemaakt door ambachten.

Plat dak – EPDM

Plat dak – EPDM

Een plat dak in EPDM wordt gelijmd en niet gebrand. Het is een nieuw materiaal uit rubber gemaakt die onder andere op het vlak van prijs/kwaliteit zeer interessant is.

Plat dak – Roofing

Plat dak – Roofing

Wij helpen u graag voor het plaatsen van een roofing op een nieuw plat dak of om voor de renovatie van een verouderde roofing.

Lood, Koper en Zinkwerken

Lood, Koper en Zinkwerken

Lood, koper en zinkwerken kunnen enkel op de juiste manier uitgevoerd worden dankzij vakkundigheid en ervaring. Dat is precies wat u bij VDV dakwerken zal vinden.

Dakisolatie

Dakisolatie

Dakisolatie is cruciaal voor uw woning. Een woning met een goed geïsoleerd dak heeft niet enkel impact op het comfort binnen uw woning maar ook op vlak van energie verbruik.

Gevelbekleding en gevelisolatie

Gevelbekleding en gevelisolatie

Geef een nieuw leven aan uw verouderde gevel of bescherm uw nieuwe gevel met een gevelbekleding en/of gevelisolatie.

Dakbedekking Nieuwbouw

Dakbedekking Nieuwbouw

Dakbeddeking is een belangrijk stuk van uw nieuwbouw. Uw huis verdient een dak die door ervaren dakdekkers wordt uitgevoerd. Enkel zo hebt u gegarandeerd de beste kwaliteit en dus ook een dak die het langst zal meegaan…

Dakrenovatie

Dakrenovatie

Dakrenovatie werken laat u best verrichten door ervaren dakdekkers. Wie beter dan architecten kan de kwaliteit van ons werk beoordelen ? Wij worden vaak door architecten gekozen wanneer zij met moeilijke daken te maken hebben. Bekijk onze projecten rond dakrenovatie om zelf een mening te maken…